Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται ο Χρήστος Γιώτας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος  Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:
«Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στη ομάδα μας, ένα ιδιαίτερα δραστήριο πολίτη της Λυκόβρυσης. Με τη γνώση του στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό, αλλά και εμπειρία του από τη τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για δυναμική αθλητική και εκπαιδευτική ανάπτυξη της πόλης και έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, και αποτελεσματικό Δήμο».

Ο Χρήστος Γιώτας  γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και φοίτησε στη Βαρβάκειο Πειραματική Σχολή. Σπούδασε Φυσική Αγωγή και Αθλητισμό και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στην προπονητική του αλπικού σκι. Είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, με επιτελικά καθήκοντα επί του στρατιωτικού αθλητισμού. Ζει στη Λυκόβρυση, με τη σύζυγό του, Έφη Κοσμίδου και τους γιούς τους, Μάριο και Λουκά, που είναι μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των τριών Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, τη διετία 2016-2018 και τακτικό μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ. Είναι σήμερα αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.