Ο κ. Σπιθάκης είναι Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. και Διδάκτωρ του Ε.Μ.Π. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. επί μια δεκαετία, με διδακτικό και ερευνητικό έργο. Έχει διατελέσει σύμβουλος Διοίκησης της ΔΕΠΑΝΟΜ, Γενικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Ε., μέλος του Δ.Σ. του ΙΚΑ, Πρόεδρος της Επιτροπής Στέγασης του ΙΚΑ και πραγματογνώμονας του Τ.Ε.Ε. Υπήρξε επίσης τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και τεχνικός σύμβουλος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του επεσήμανε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο φίλος Μύρων θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό μας. Πρόκειται για έναν αξιόλογο επιστήμονα, φίλο και συνεργάτη, ο οποίος τα τελευταία 4,5 χρόνια έχει  βοηθήσει με την επιστημονική του κατάρτιση αλλά και την καθημερινή του διαρκή ενασχόληση σημαντικά, τόσο στο σχεδιασμό και όσο και στην υλοποίηση έργων στην πόλη μας. Πιστεύω ότι με τη συμμετοχή του ο Μύρωνας έχει να προσφέρει πολλά τόσο στον συνδυασμό μας  όσο και στον Πειραιά».
Ο κ. Μύρων Σπιθάκης τόνισε  σε δήλωσή του:
«Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την τιμητική πρόταση του να είμαι υποψήφιος. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε αυτή η Δημοτική Αρχή πριν από 4,5 χρόνια. Μπροστά μας έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.