Στα πλαίσια της καμπάνιας #EleonoraWins η Ελληνική Αντικαρκινική εταιρεία (παράρτημα Αργυρούπολης) σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις με στόχο την οικονομική στήριξη της οικογένειας έτσι ώστε εξασφαλιστεί πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό.
Στις 23/3/2019, 11:00π.μ, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο ''Μίκης Θεοδωράκης'' Κύπρου 68 Αργυρούπολη, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ''Κάθε παιχνίδι μια νίκη για την Ελεονώρα’', ένα διαδραστικό παιδικό φεστιβάλ που θα περιλαμβάνει εργαστήρια, αφηγήσεις παραμυθιών, την θεατρική παράσταση “Ο μικρός Πρίγκιπας” από  την ομάδα των πέντε εποχών και πολλά δώρα και εκπλήξεις για τα παιδιά.
Για την συμμετοχή στο φεστιβάλ θα χρειαστεί να διατεθούν προσκλήσεις έναντι αντίτιμου του συμβολικού ποσού των 10 ευρώ.
Παρακάτω ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή του ιστορικού της μικρής Ελεονώρας η οποία έχει αναρτηθεί στην σελίδα στο facebook που έχουν δημιουργήσει οι γονείς της για την ενίσχυση του σκοπού τους.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ
Τον Νοέμβριο του 2018 η Ελεωνόρα μας διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με μεταστάσεις σε όλα της τα οστά. Οι πιθανότητες επιβίωσης κυμαίνονται μεταξύ 30 με 50% αλλά μέχρι στιγμής η Ελεωνόρα έχει αποδειχθεί μαχητής. 
Ως γονείς της, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αντιστρέψουμε τις πιθανότητες υπέρ της και να της προσφέρουμε τη ζωή που της αξίζει.
Σε αυτή μας τη προσπάθεια, αντί εράνου, δημιουργήσαμε τη πύλη προώθησης προϊόντων eleonorawins.eu, με σκοπό να της εξασφαλίσουμε πρόσβαση σε θεραπείες στο εξωτερικό καθώς και για την οικονομική στήριξη της μονάδας στην οποία νοσηλεύεται.
Αν προτιμάτε να βοηθήσετε με δωρεά, ο λογαριασμός στην τράπεζα Eurobank είναι ο εξής:
ΙΒΑΝ: GR3502601070000250101496081 
SHIFT/BIC: ERBKGRAA
Δικαιούχος: ΠΕΤΡΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σας ευχαριστούμε,
Οι γονείς της, Πέτρος και Μυρτώ.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.