Αποτέλεσμα εικόνας για πυροσβεστικο οχημα με πυροσβεστες

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα μετά την έγκαιρη επέμβαση 5 πυροσβεστικών οχημάτων με 30 άτομα πλήρωμα και δεν θρηνήσαμε θύματα σε κατοικημένη περιοχή του Δήμου Κορυδαλλού.


Φωτιά άρπαξε παράνομος χώρος χωματερής μέσα σε αμαξοστάσιο του Δήμου Κορυδαλλού όπου παρά τρίχα στην κυριολεξία δεν θρηνήσαμε θύματα απο τους αρμόδιους-αναρμόδιους του δήμου να σφυρίζουν αδιάφορα.

«Εδώ και πολύ καιρό, μετά από πολλές καταγγελίες τόσο στο ΔΣ του Δήμου Κορυδαλλού όσο και απο πολίτες, επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες για  τη λειτουργία παράνομου χώρου απόσυρσης δημοτικών οχημάτων, αποθήκευσης και μεταφόρτωσης στερεών αποβλήτων και μη, του δήμου . Οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής , κατέγραψαν σημαντικές παραβάσεις και , επισημαίνοντας τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, δεδομένου ότι ο χώρος αποτελεί ανθυγιεινή εστία ανάπτυξης τρωκτικών και εντόμων».

Όπως σημειώνεται από την , κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στο παρελθόν είχαν, μεταξύ άλλων, εντοπιστεί στον χώρο κλαδιά, ξύλα και χόρτα σε σωρό ύψους σχεδόν πέντε μέτρων, απορρίμματα σε σωρό ύψους 1,5 μέτρων σε περιφραγμένο με λαμαρίνες χώρο, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, πλακάκια, μοκέτες, μπάζα, τούβλα, χώματα και μέταλλα, πρόχειρη κατασκευή με άδεια βαρέλια-δοχεία από ορυκτέλαια, χοάνη με δοχείο συμπίεσης απορριμμάτων σε ειδικά διαμορφωμένη ράμπα, φορτηγά, απορριμματοφόρα, οδοστρωτήρες, μπουλντόζες, κιβωτάμαξες, μικρά λεωφορεία, παλιά κατεστραμμένα οχήματα του δήμου, ελαστικά κι εξαρτήματα αυτοκινήτων, καθώς και διαφημιστικές πινακίδες μεγάλων διαστάσεων και παλαιοί κάδοι απορριμμάτων.
Να θυμίσουμε πως ο χώρος είναι ελεγχόμενος από τον ίδιο το Δήμο και ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου ο Δήμαρχος της Πόλης κ Κασσιμάτης.
Θα περιμένουμε το πόρισμα της πυροσβεστικής καθώς και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Περιφέρειας για επιβολή Διοικητικού προστίμου και πιστεύουμε να έρθει στην ώρα του και όχι μετά τις Δημοτικές εκλογές. 




Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.