Οι Spice Girls. Από αριστερά, Mel B, Mel C, Τζέρι Χάλιγουελ, Έμμα Μπάντον, Βικτόρια Μπέκαμ (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

Μια αποκάλυψη που σόκαρε τους πάντες έκανε το πρώην Spice GirlMel B, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, «Life Stories».
Η διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε μπροστά σε όλους ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη συνάδελφό της και επίσης μέλος του βρετανικού συγκροτήματος Spice GirlsΤζέρι Χάλιγουελ!
Στο κοινό βρισκόταν άλλο ένας μέλος του διάσημου γκρουπ, η Mel C, η οποία κοίταζε αποσβολωμένη, μην μπορώντας να πιστέψει αυτά που άκουγε!
Η Mel B με τη Τζέρι Χάλιγουελ (Φωτο: Ray Burmiston/Spice Girls Facebook)Η 
«Κοιμήθηκες ή όχι με την Τζέρι Χάλιγουελ;», τη ρωτά ο παρουσιαστής. Στην αρχή, η 43χρονη Mel B προσπαθεί να αποφύγει την ερώτηση, λέγοντας «Ναι, όλες κοιμηθήκαμε σε ένα κρεβάτι μαζί, αλλά όχι έτσι όπως νομίζεις όλες μας».
Τότε ο παρουσιαστής επιμένει και την ρωτά: «Κοιμήθηκες με την Τζέρι με αυτόν τον τρόπο;», με τη Mel B να χαμογελά και να γνέφει καταφατικά. «Ναι; Αλήθεια;», συνεχίζει να ρωτά σοκαρισμένος ο παρουσιαστής.
«Θα με μισήσει για αυτό, γιατί είναι πολύ καλά στο εξοχικό της με τον σύζυγό της», προσθέτει η τραγουδίστρια για την Τζέρι, η οποία έχει παντρευτεί τον επικεφαλής της ομάδας της Formula 1, Κρίστιαν Χόρνερ.
Στη συνέχεια, η κάμερα στρέφεται στη 45χρονη Mel C, η οποία έχει μείνει άναυδη με αυτά που ακούει.
«Δεν ξέρω τίποτα, όλα αυτά τα ακούω πρώτη φορά!», λέει.
Σοκαρισμένη η Mel C με αυτά που άκουσε από τη συνάδελφό της
Σύμφωνα με τον Πιρς, η Mel B, τηλεφώνησε αμέσως στην Τζέρι μετά το γύρισμα, για να εξηγήσει όσα είπε.
Μία πηγή, είπε στη Sun ότι η Τζέρι έχει ενοχληθεί με αυτά που δήλωσε η φίλη της κι ότι «έκανε ζημιά» στη φιλία τους. Επίσης, όπως ανέφερε η πηγή, «η Mel έστειλε μηνύματα σε όλες για να τους πει τι ανέφερε, αλλά δεν ζήτησε καν συγγνώμη».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.