Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο δημαρχείο, τον νέο Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχο κ. Δημήτριο Κατάρα ΠΝ. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του ανέφερε ότι είχε τη χαρά να υποδεχθεί στο Δημαρχείο Πειραιά τον νέο Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, με τον οποίο είχαν εθιμοτυπική συνάντηση και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο Δήμαρχος Πειραιά υπογράμμισε την κοινή διαπίστωση ότι πλέον  η  Σχολή Ναυτικών Δοκίμων αποτελεί κομμάτι της πόλης. Επιπλέον, ανέφερε ότι συζήτησαν συνέργειες που υλοποιούν σε επίπεδο αθλητικών χώρων, καθώς η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων διαθέτει τους  αθλητικούς της  χώρους σε αθλητικά σωματεία ή δημότες του Πειραιά, διευκολύνοντας τον Δήμο Πειραιά. Συζήτησαν επίσης, τη συνεργασία τους στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας» τις ξεναγήσεις στη  Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, την επίσκεψη της τριήρους στην πόλη μας και για μια σειρά άλλων ενεργειών. «Θα συνεχίσουμε, όπως και πριν, να έχουμε μια άριστη συνεργασία», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.       

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.