Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σήμερα στις εκδηλώσεις των Δ1 και Δ2 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, οι οποίες πραγματοποιούνται εν όψει  των εορτών του Πάσχα.
Ο Δήμαρχος Πειραιά προσέφερε στα μέλη των  Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης τσουρέκια και λαμπάδες, ενώ αντάλλαξε μαζί τους ευχές.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, τόνισε:  «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας. Οι ημέρες του Πάσχα είναι μια αφορμή να συναντιόμαστε, να ανταλλάσουμε ευχές, να συζητάμε.  Ξέρετε ότι είμαστε κοντά σας όσο μπορούμε και εγώ και ο κ. Αγραπίδης και η κα Λίτσα Πετράκου και οι υπεύθυνες των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης που είναι καθημερινά μαζί σας.  Έχουμε αναπτύξει τα τελευταία 5 χρόνια μια σχέση αλληλοσεβασμού και εκτίμησης, η οποία έχει ιδιαίτερη αξία για εμένα, καθώς πιστεύω πως οφείλουμε πολλά σε εσάς που έχετε δουλέψει, έχετε μοχθήσει και έχετε στηρίξει αυτή τη χώρα.
Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε προσπάθειες προκειμένου να σας προσφέρουμε εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως είναι τα μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από τον Σύμβουλό μου Βασίλη Καραγιάννη, οι εκδρομές που διοργανώνουμε ανά τακτά διαστήματα, η μεγάλη ετήσια γιορτή στο ΣΕΦ, η ετήσια εκδρομή για όλα τα μέλη μας στο «Ράντζο» στο Σοφικό Κορινθίας κ.α.  Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε και την πολύτιμη στήριξη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Νιώθω υπερήφανος για τις δράσεις που πραγματοποιούνται αυτά τα χρόνια στα Κέντρα Αγάπης, αναγνωρίζοντας όμως ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, προκειμένου να περνάτε όμορφα».

Σημειώνεται πως ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης  του Δήμου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.