Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Mε αγωγή κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα, απαντά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος καθώς υποστηρίζει ότι παραβίασε το τεκμήριο της αθωότητάς του.

Την κατάθεση αγωγής το πρωί της Δευτέρας, 22 Απριλίου 2019, σε βάρος της Κατερίνας Παπακώστα προανήγγειλε ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Θρασύβουλος Κονταξής.

Αφορμή για την κίνηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στάθηκαν οι δηλώσεις της κ. Παπακώστα, για την υπόθεση της αποκαλουμένης «μαφίας των φυλακών». Κατά τον κ. Κονταξή, η κ. Παπακώστα διαρκούσης της ανάκρισης και λίγο πριν απολογηθεί ο κατηγορούμενος ποινικολόγος έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια για την επιτυχία της, στην Αντιτρομοκρατική, με δηλώσεις της στη δημόσια τηλεόραση αναφέροντας πως «ξεκαθάρισε η κόπρος του Αυγεία».

Η υφυπουργός, ανέφερε ότι λυπάται «διότι το κύκλωμα αυτό, το οποίο ήταν ένα κύκλωμα το οποίο διαβιούσε λάθρα επί χρόνια ολόκληρα, είχε στους κόλπους του συναδέλφους δικηγόρους. Ελπίζω αυτό να μην συνεχιστεί, οι υπηρέτες της δικαιοσύνης όπως είμαστε εμείς οι δικηγόροι πρέπει να είμαστε στην υπηρεσία του πολίτη, της Θέμιδας και του δικαίου».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.