Γ. Πατούλης: Αναγκαίο να αγωνιστούμε όλοι μας για ένα σταθερό μέλλον με θέσεις εργασίας για τους πολίτες μας που καθημερινά εγκαταλείπουν την Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο στην ξενιτιά
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε μήνυμα του με αφορμή το σημερινό εορτασμό για την εργατική Πρωτομαγιά αναφέρει:
«Η ημέρα της Πρωτομαγιάς αποτελεί κεντρικό σταθμό για τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων που διαχρονικά διεκδικούν μόνιμη εργασία και μια αξιοπρεπή διαβίωση.
Στη σημερινή συγκυρία απαιτείται από όλους μας να αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε περισσότερες προοπτικές και ένα σταθερό μέλλον για τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους μας οι οποίοι εγκαταλείπουν την Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο στην ξενιτιά. Αποτελεί χρέος της πολιτείας να δημιουργήσει στέρεες βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, που θα μειώσει τα ποσοστά της ανεργίας και θα παρέχει περισσότερες θέσεις εργασίας.
Μαζί με τους πολίτες μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας στο οποίο προτεραιότητα θα έχουν αναπτυξιακά προγράμματα που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της απασχόλησης.
Είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, να είμαστε ενωμένοι ως Έλληνες. Με ενότητα και αυτοπεποίθηση θα  καταφέρουμε  να ατενίσουμε με αισιοδοξία και πάλι το μέλλον, μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια στην οποία ανήκουμε. Ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας, ας είναι η απαρχή για να έλθει ξανά η «άνοιξη» στη χώρα μας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.  
Σε κάθε πόστο που θήτευσα η προστασία των εργαζόμενων ήταν βασική προτεραιότητά μου. Αυτό έκανα ως εκπρόσωπος των Ιατρών της Αθήνας, ως Δήμαρχος Αμαρουσίου, ως επικεφαλής της ΚΕΔΕ. Και αυτό θα κάνω και αύριο αν οι πολίτες με εκλέξουν Περιφερειάρχη. Καλή εργατική Πρωτομαγιά».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.