Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σήμερα με την οικογένειά του στη δράση «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», στην πλατεία Παπανικολή, στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, όπου οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Πειραιά κατασκεύαζαν ξύλινες δημιουργίες.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πειραιά, έκαναν επίδειξη Tae Kwon Do, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Νικηφόρου Κοτρίδη.
Παράλληλα στον ίδιο χώρο λειτουργούσε έκθεση κλασικών αυτοκινήτων, καθώς και μηχανών «HARLEY DAVINSON», από τον Σύλλογο «ΟΡΚΑ». Η δράση «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»  εντάσσεται  στον εορτασμό των Ημερών Θάλασσας 2019.  Στην εκδήλωση συμμετείχε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του τόνισε:
«Οι Ημέρες Θάλασσας είναι μια σημαντική διοργάνωση η οποία αποτελεί πλέον θεσμό  για την πόλη μας.  Σήμερα στο Ναυτικό Μουσείο έχουμε μια ωραία και πρωτότυπη εκδήλωση, τη δράση «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ».  Θέλω να ευχαριστήσω το ΕΕΕΕΚ Πειραιά γι΄ αυτή την πρωτοβουλία,  τη «Harley Davidson», την ΟΡΚΑ και τους Ιάπωνες μοτοσικλετιστές για την παρουσία τους.  Είναι μια ιδιαίτερη εκδήλωση.
Οι «Ημέρες Θάλασσας» είναι ένας ωραίος θεσμός με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και χαίρομαι για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Αυτό άλλωστε θέλουμε να πετύχουμε, καθώς είναι σημαντικό να συμμετέχει όλη η πόλη του Πειραιά και να διοργανώνει εκδηλώσεις για την πόλη.  Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά παιδιά και  μεγαλύτερους δωρεάν σε όλες τις εκδηλώσεις με περιεχόμενο που να έχει συνάφεια με τη θάλασσα. Γι’ αυτό και αυτή η εκδήλωση γίνεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. 
Να  συγχαρώ  τον κ. Καρούμπη,  την κα Χατζηχαλεπλή,  τα παιδιά, όλο το επιτελείο του ΕΕΕΕΚ Πειραιά, αλλά και όσους ήρθαν εδώ για να συμμετάσχουν σε αυτή την ωραία εκδήλωση. Εύχομαι να έχουμε κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στον Πειραιά μας».

Ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Πειραιά κ.  Ευστάθιος Καρούμπης σε δήλωσή του επεσήμανε:
«Ως ΕΕΕΕΚ Πειραιά συμμετέχουμε κάθε χρόνο στις «Ημέρες Θάλασσας» του Δήμου Πειραιά.  Φέτος επιλέξαμε  την εικονική επιχείρηση «Αργοναύτες»,  η οποία έχει ως αντικείμενο τα θεάματα και τις εκδηλώσεις.  Οργανώσαμε λοιπόν μια εκδήλωση σε συνεργασία με  τον κ.  Πετρίδη που εκπροσωπεί τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, μια επιχείρηση εικονική και φέραμε  αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες αντίκες, όλους τους φίλους του ΕΕΕΕΚ Πειραιά, οι οποίοι με χαρά ακολούθησαν το πρόγραμμά μας. Δεν θα υπήρχε τίποτα, εάν δεν υπήρχαν οι «Ημέρες Θάλασσας» κι αν δεν υπήρχε ο κ. Μώραλης που είχε την ιδέα και στήριξε αυτό το πρόγραμμα.  Τον ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για τη στήριξη που παρέχει σταθερά στο ΕΕΕΕΚ Πειραιά και σε όλα τα ειδικά σχολεία».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.