Θύματα κλοπής έπεσαν σήμερα το απόγευμα μέλη τηλεοπτικού συνεργείου της ουγγρικής κρατικής τηλεόρασης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 16.30 το απόγευμα, στο ύψος του «πετάλου» της Αριστοτέλους και ενώ το συνεργείο έκανε γυρίσματα με θέμα το προσφυγικό. Την ώρα που το συνεργείο τραβούσε πλάνα για το ρεπορτάζ, άγνωστοι έκλεψαν την δεύτερη κάμερά τους.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στη Voria.gr ο δημοσιογράφος Αντώνης Ρεπανάς, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, την ώρα που ο Ούγγρος δημοσιογράφος τραβούσε λήψεις κάτω από τις καμάρες, άφησε την προσοχή του από την τσάντα την οποία είχε τοποθετήσει λίγα μέτρα παρακάτω και η οποία περιείχε τη δεύτερη κάμερα, μικρόφωνα, κ.ά. και λίγο αργότερα έγινε...καπνός.

Μόλις το συνεργείο αντιλήφθηκε το περιστατικό, ρώτησε τους πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο, αλλά και καταστηματάρχες, μήπως είχαν κάποια πληροφορία, ωστόσο κανείς δεν είχε αντιληφθεί κάτι.

Στη συνέχεια τα μέλη του συνεργείου μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου υπέβαλαν μήνυση κατ' αγνώστων για κλοπή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.