Τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Πειραιά, ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιάννης Μώραλης.
Το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» είναι ολοκληρωμένο στο 100% της σύνθεσής του. Συγκεκριμένα αποτελείται από 74 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και από 91 υποψήφιους Κοινοτικούς Συμβούλους στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες Πειραιά.

Εξερχόμενος του Πρωτοδικείου Πειραιά, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης  δήλωσε:
«Καταθέσαμε σήμερα στο Πρωτοδικείο Πειραιά το πλήρες ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», για να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των Πειραιωτών για ακόμα μια θητεία, προκειμένου να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2014.
Ο «Πειραιάς Νικητής» είναι ένας πολυσυλλεκτικός και υπερκομματικός συνδυασμός, στον οποίο συμμετέχουν άξιοι, καταξιωμένοι και ικανοί συμπολίτες μας από ένα ευρύ φάσμα της πειραϊκής κοινωνίας.

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ανθρώπους επιτυχημένους ο καθένας στον τομέα του  που μπορεί να έχουν διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, αλλά συμπορεύομαστε  ενωμένοι με ένα κοινό στόχο: να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε και για το οποίο εργαζόμαστε τα τελευταία 5 χρόνια. Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά για έναν Πειραιά Νικητή»!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.