Ο Ικερ Κασίγιας με την Ρεάλ Μαδρίτης
Τέλος στην καριέρα του θα βάλει ο Ίκερ Κασίγιας μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη στην προπόνηση της Πόρτο.

Αυτή την εκτίμηση έκανε ο καρδιολόγος Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης, μιλώντας στην ισπανική τηλεόραση.

«Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με στεφανιαίο στεντ. Είναι αδύνατον, πόσω μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Ο Ίκερ θα κάνει μια κανονική ζωή, αλλά δεν θα παίξει ξανά επαγγελματικά», είπε χαρακτηριστικά ο Κορμπαλάν.

Ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, υπεβλήθη χθες σε επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ που επιτρέπει την ομαλή λειτουργία της καρδιάς.

Γιατρός Πόρτο για Κασίγιας: Ισως επιστρέψει
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κασίγιας δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά στη φετινή αγωνιστική περίοδο, την ίδια ώρα που ο γιατρός της ομάδας άφησε ένα παράθυρο αισιοδοξίας για πιθανή επιστροφή του Ισπανού τερματοφύλακα στη δράση.

«Θα εξαρτηθεί από την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, από την αξιολόγηση που θα γίνει, όχι μόνο σε καταστάσεις ανάπαυσης, αλλά και άγχους, όπως η φυσική άσκηση, και επίσης η θέλησή του να συνεχίσει. Αλλά θα αναρρώσει πλήρως, και με πολύ ηρεμία, με αρκετή συζήτηση, θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει και αν θέλει και ο ίδιος να συνεχίσει», είπε ο γιατρός της Πόρτο.
Και πρόσθεσε: «Είναι καλά, σε σταθερή κατάσταση, με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, ήρεμος, μαζί με την οικογένειά του. Τώρα ξεκινάει τα πρώτα βήματα της αποκατάστασής του μετά από αυτό το επεισόδιο, το οποίο προφανώς παρουσιάζει κλινική σοβαρότητα».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.