Ο Χρήστος Πρεκετές (ιατρόςχειρουργός) είναι υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.

 Τον Μάιο του 2014 είχε και πάλι διεκδικήσει την εκλογή του ως δήμαρχος πραγματοποιώντας
εκπληκτική πορεία μέσα σε συντομότατο χρονικό διάστημα, έχοντας περάσει στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών και δεν εκλέχτηκε για λίγες ψήφους. Καθ’ όλη την διάρκεια των πέντε αυτών ετών αγωνίστηκε με πάθος ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για το καλό των δημοτών του δήμου Αγίου Δημητρίου και τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Κατέθεσε πλήθος ολοκληρωμένων προτάσεων με παρεμβάσεις για έργα, για την καθαριότητα, το περιβάλλον, τις συγκοινωνίες, τον ηλεκτροφωτισμό για τα σχολεία,τους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τον πολιτισμό,την κοινωνία.
                                Î¥Ï€Î¿ÏˆÎ®Ï†Î¹Î¿Ï‚ Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Χρήστος Πρεκετές – Νέα Πνοή Προοπτική Logo
Ο Χρήστος Πρεκετές, δυνατός, αισιόδοξος, με ρεαλιστικό και εφικτό σχέδιο, με συνεργάτες που 
προσέρχονται κάθε μέρα και περισσότεροι, έρχεται και ζητά στις εκλογές του Μαΐου 2019 την
ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών τουΑγίου Δημητρίου, για να δώσει τις καταλληλότερες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας. Γιατί έχει εμπειρία, γιατί έχει την διάθεση.
 Είναι διαφανής - συνεπής- εντιμότατος και έχει ένα πλήρως υλοποιήσιμο πρόγραμμα όχι με λόγια του αέρος όπως οι υποσχέσεις της κας δημάρχου πάντα τις παραμονές των εκλογών, οι οποίες υπο-
σχέσεις μένουν στα συρτάρια αλλά με έργα τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα μας και θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής μας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.