Αποτέλεσμα εικόνας για πειραιας νικητης
Υποψήφιoι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι η κυρία Παναγιώτα Λαγογιάννη και ο κ. Παναγιώτης Χατζόπουλος.
Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Η κυρία Παναγιώτα Λαγογιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, ζει στην Παλαιά Κοκκινιά και είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο κ. Παναγιώτης Χατζόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά και είναι ασφαλιστικός πράκτορας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών.




Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:
«Δύο νέοι υποψήφιοι συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον «Πειραιά Νικητή» στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα. Καλωσορίζω την Παναγιώτα Λαγογιάννη και τον Παναγιώτη Χατζόπουλο στον συνδυασμό μας. Πρόκειται για δυο συμπολίτες μας που επιθυμούν να προσφέρουν για την περαιτέρω ανάπτυξη των Καμινίων, της Παλαιάς Κοκκινιάς και γενικότερα της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας. Οι Δημοτικές Κοινότητες έχουν ακόμα πιο σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν τα επόμενα χρόνια και στόχος μας είναι να δώσουμε έμφαση ως Δημοτική Αρχή σε κάθε γειτονιά της πόλης μας».
Η κυρία Παναγιώτα Λαγογιάννη ανέφερε σε δήλωσή της:
«Είμαι χαρούμενη που συμμετέχω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον Γιάννη Μώραλη ως υποψήφια στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα. Τα τελευταία 5 χρόνια έχω δει να υλοποιείται σημαντικό έργο στην Παλαιά Κοκκινιά όπου ζω. Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές γιατί επιθυμώ να προσφέρω,  προκειμένου να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η περιοχή μου».
Ο κ. Παναγιώτης Χατζόπουλος τόνισε σε δήλωσή του:

«Νιώθω τιμή για τη συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη και θα κάνω ό,τι μπορώ για το καλό των Καμινίων και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας γενικότερα»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.