Δύτης στην Κόκκινη Λίμνη

Ένα αντικείμενο εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό Κύπρου, εκεί όπου ο serial killer ομολόγησε ότι πέταξε τρία από τα θύματα των φρικτών εγκλημάτων του.

Πρόκειται για ένα τσιμεντομπλόκ το οποίο ανασύρθηκε την Πέμπτη με την βοήθεια δύτη. Συγκεκριμένα, ο δύτης με την βοήθεια ενός ειδικού σιδερένιου κουβουκλίου, που φέρει γερανοφόρο όχημα, καταδύθηκε στην λίμνη, όπου συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για εντοπισμό των σορών θυμάτων, που φέρεται να δολοφόνησε ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Σύμφωνα με το sigmalive.com το τσιμεντομπλόκ που εντοπίστηκε συνδέεται με την βαλίτσα που serial killer Κύπρου στην οποία φαίνεται να τοποθέτησε τη σορό της 29χρονης Maricar.

Στην ομολογία ο serial killer της Κύπρου είχε αποκαλύψει στους ανακριτές ότι έδεσε ένα τσιμεντομπλόκ στη βαλίτσα, στην οποία είχε τοποθετήσει τη σορό της Maricar, προτού την πετάξει στη λίμνη.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί δύο βαλίτσες, ενώ ερωτήματα δημιουργεί το γεγονός ότι ούτε η σορός της 6χρονης Σιέρα έχει εντοπιστεί στη λίμνη στον Ξυλιάτο, παρά τις έρευνες των Αρχών.

Όσον αφορά τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, αυτές αφορούν τον εντοπισμό των σορών της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία και της 32χρονης Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες, τις οποίες, όπως παραδέχθηκε ο 35χρονος στρατιωτικός σκότωσε και πέταξε στη λίμνη, τοποθετώντας τα πτώματά τους σε βαλίτσες.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.