Χαμός στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του στη Νίκαια - Πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι) ,μπροστά από το Πολιτικό του Γραφείο, πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία ο πρ Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Βουλευτής  Β Πειραιά κ Ιωάννης Τραγάκης.


Ο κ Τραγάκης κατέφθασε μαζί με την σύζυγο και τον γιο του Παναγιώτη μέσα σε επευφημίες, κόρνες κομφετί και κλίμα ενθουσιασμού από τους υποστηρικτές του οι οποίοι πρέπει να ξεπέρασαν τους 1000.



Η κεντρική οδός Πέτρου Ράλλη πραγματικά έκλεισε απο τον κόσμο ο οποίος ζητωκράγαυζε το όνομα του Βουλευτή της Β Πειραιά κρατώντας ελληνικές  σημαίες στα χέρια, δείγμα της αγανάκτησης για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο κ Τραγάκης στο λόγο του ανέφερε χαρακτηριστικά.: 
 «Στις Ευρωεκλογές της 26ης Μάϊου στείλατε ένα βροντερό μήνυμα πολιτικής αλλαγής, πάμε τώρα όλοι μαζί, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, να κάνουμε αυτό το μήνυμα πράξη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες ψήφους και πειραματισμούς, η Ελλάδα χρειάζεται μια σταθερή και αποφασιστική κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Στη συνέχεια, ανέπτυξε  ανέπτυξε επίσης τις τρεις βασικές προτεραιότητες της Ν.Δ., που είναι η μείωση των φόρων και των εισφορών, η προσέλκυση μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η κοινωνική συνοχή, με την προστασία των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Η λέξη κλειδί, ιδιαίτερα για την περιφέρεια μας, είναι μία: δουλειές, δουλειές, δουλειές».

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τραγάκης μίλησε σε πιο προσωπικό τόνο: «Η σημερινή σας παρουσία είναι συγκλονιστική, εσείς ήσαστε πάντα η πηγή από την οποία αντλώ δύναμη να συνεχίσω. Με ξέρετε, με έχετε αξιολογήσει και με έχετε τιμήσει με τη ψήφο σας πολλές φορές. Για αυτό σας κοιτάζω στα μάτια, πρόσωπο με πρόσωπο, και σας ζητώ να με κρίνετε σωστά ακόμα μια φορά, γιατί γνωρίζετε ότι την επόμενη ημέρα θα είμαι και εγώ δίπλα σας».

Στο τέλος της ομιλίας του χαιρέτησε τον κόσμο έχοντας δίπλα  την γυναίκα  και τα εγγόνια του.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.