γερμανική αστυνομία

Οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να αντιμετωπίσουν κατάσταση ομηρίας στην πόλη της Γερμανίας, Βίσμαρ, στο τοπικό γραφείο της υπηρεσίας αλλοδαπών, όπου ένας πρόσφυγας από την Αφρική, που φέρεται να είναι Γκανέζος, κρατούσε όμηρο βρέφος για περίπου πέντε ώρες.
Ειδική μονάδα ελευθέρωσε το μωρό και έθεσε υπό κράτηση τον άνδρα.
Προβολή εικόνας στο Twitter
Οπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ένας Αφρικανός πρόσφυγας που κατάγεται από την Γκάνα, κρατούσε επί ώρες όμηρο ένα μωρό στη γερμανική πόλη Wismar, μέσα σε ένα τοπικό γραφείο για ζητήματα αλλοδαπών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας ήταν άοπλος και το μωρό είναι καλά στην υγεία του. Λέγεται πως το μωρό είναι του πρόσφυγα και το χρησιμοποιεί ως μέσο «πίεσης» για να παραμείνει στη Γερμανία. Στο σημείο υπάρχει και ένας γιατρός, ο οποίος έχει εξετάσει το μωρό,

Όλοι οι υπάλληλοι στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών εγκατέλειψαν το κτίριο, σύμφωνα με την επικεφαλής της τοπικής διοίκησης Κέρστιν Βάις. Ο άνδρας προσπαθούσε να πείσει τις αρχές να προχωρήσουν σε τεστ πατρότητας που θα μπορούσε ουσιαστικά να τον σώσει από την απέλασή του από τη Γερμανία.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.