Με απόφαση του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης όρισε Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών τον Αντώνη Τσελέντα, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας τον Δημήτρη Κοκορόσκο, κατά τόπον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης και Καθαριότητας – Πρασίνου και Αναπληρωτή Δημάρχου τον Παναγιώτη Μπόλλα,  Αντιδήμαρχο εκπαίδευσης, κοινωνικής πολιτικής και εθελοντισμού τον Γιώργο Καρύμπα και κατά τόπον Αντιδήμαρχο κοινότητας Πεύκης τον Παναγιώτη Ιωάννου, ο οποίος θα έχει την εποπτεία του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, των Διεθνών σχέσεων του Δήμου, της Επιχειρηματικότητας και των θεμάτων που αφορούν στις υπηρεσίες του Γραφείου Δημότη και Επικοινωνίας των Δημοτών.
Επίσης ο κ. Μαυρίδης ανακοινώνει ότι θα προτείνει για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Κώστα Νικολιδάκη.  
O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προέβη στην εξής δήλωση: 
«Ευχαριστώ θερμά τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον Κώστα Νικολιδάκη, τον Παναγιώτη Πανταζή και τον Νίκο Γκαραβέλλα για τη σημαντική συνεισφορά τους κατά τη θητεία τους σε θέσεις Αντιδημάρχων. Συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει στην πρώτη θητεία μας. 

Στους νέους Αντιδημάρχους εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Μαζί με τα άλλα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου όλων των παρατάξεων, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών της Λυκόβρυσης- Πεύκης, οι οποίοι με την ψήφο τους μας έχουν τοποθετήσει εδώ. Ο στόχος μας ως Δημοτική Αρχή είναι και σε αυτή τη θητεία να γινόμαστε κάθε ημέρα καλύτεροι».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.