Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού απέβαλαν τον Τάσο Μητρόπουλο λόγω... Open TV!
Η εμφάνιση του Τάσου Μητρόπουλου στο Open Tv και η αναφορά του σε διοικητική αλαζονεία από πλευράς Ολυμπιακού, προκάλεσε τη δυσφορία μερίδας φίλων των ερυθρόλευκων. Σήμερα ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Μητρόπουλου από τη λίστα μελών του, αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση:

"Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ενημερώνει τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας ότι από σήμερα δεν αναγνωρίζεται ως μέλος του ο κ. Τάσος Μητρόπουλος.


Δυστυχώς για όλους μας, αναγκαζόμαστε να αποβάλλουμε από τις τιμημένες τάξεις των βετεράνων του Θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου τον κ. Μητρόπουλο ο οποίος με τη συμπεριφορά του και τις επιλογές του αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Συγχωρέσαμε στο παρελθόν τις ποδοσφαιρικές του επιλογές.

Όμως δεν μπορούμε να συγχωρέσουμε τις ανθρώπινες επιλογές του αφού η αχαριστία του και η απόφασή του να υπηρετεί τους εχθρούς του Ολυμπιακού διαμορφώνουν τη σχέση του με την Ιστορία.

Κανένας πιο βέβαιος εχθρός από τον αχάριστο που ευεργετήθηκε…"

O Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 1981 ως το 1992, ενώ έκλεισε την καριέρα του στο λιμάνι τη σεζόν 1997-1998, είχε εκφραστεί μέσω facebook, για την επίθεση που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες. 

Ο γεννημένος το 1957 επιθετικός είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ από το 1992 ως το 1994, ενώ η απόφαση του να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μισό της σεζόν 1994-1995, είχε προκαλέσει τη μήνη των φίλων του Ολυμπιακού.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.