Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Συλλόγο Μικρασιατών Πεύκης - Λυκόβρυσης "ΙΩΝΙΑ" πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και δέχτηκε ευχές για μια εποικοδομητική θητεία σε όλη την Δημοτική Αρχή.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης νέοι στόχοι και προγραμματισμός της συνεργασίας με στόχο τη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν οι Γιώργος Γαζεπίδης (Πρόεδρος) Δημήτρης Ιακωβίδης (έφορος Δημοσίων Σχέσεων), Ελισάβετ Παπάζογλου (Μέλος), Βούλα Σταυρίδου (Ταμίας), Μαίρη Μπολέτη (Γενικός Γραμματέας), Γιάννης Πιττός (Μέλος).

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με χαρά υποδέχθηκα σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο ενός από τους πιο δραστήριους συλλόγους του Δήμου μας, του Συλλόγου ΙΩΝΙΑ, που κάνουν εξαιρετική δουλειά για τη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Μικρασιατών, τιμώντας τους προγόνους μας και την ιστορία μας. Και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η στενή συνεργασία Δήμου και Συλλόγου θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί τα επόμενα χρόνια».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.