Με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εκ νέου υποψήφιο για την προεδρία Κωνσταντίνο Κόλλια , συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Ορφέα Γεωργίου και Κώστα Δημητρόπουλο. Οι επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου που θα διεξαχθούν στις 15 Δεκεμβρίου, η στήριξη της επιχειρηματικότητας, η αντιμετώπιση των προβλημάτων των νέων οικονομολόγων και επιχειρηματιών, τη συνδιαμόρφωση προτάσεων μεταξύ του Επιμελητηρίου και της ΟΝΝΕΔ για τη μείωση της φορολογίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ήταν τα βασικά θέματα που αναπτύχθηκαν στη συνάντηση.
Ο κ. Κόλλιας αφού συνεχάρη τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για την εκλογή του, τόνισε την σημασία για την ενασχόληση νεότερων ανθρώπων με τα ζητήματα του κλάδου, οι οποίοι θα σταθούν στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την περαιτέρω μείωση των φορολογικών συντελεστών και την ανάγκη να δοθούν κίνητρα στις επιχειρήσεις.
Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έδωσε έμφαση στη συμμετοχή μελών της Οργάνωσης στα ψηφοδέλτια της ΔΗΚΙΟ, στη σημασία που έχει ευρύτερα η ανάδειξη νέων εκπροσώπων στους επιστημονικούς φορείς και τα επαγγελματικά επιμελητήρια οι οποίοι θα εκφράσουν τις ανησυχίες των ανθρώπων της δουλειάς και θα δώσουν αποτελεσματικές λύσεις για την καθημερινότητά τους, ενώ ευχήθηκε στον κ. Κόλλια καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.