Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας
 Με μια ολιγόλογη αλλά αποστομωτική ανάρτηση ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας απάντησε στις αιτιάσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι διόρισε στο ΚΕΕΛΠΝΟ τον κουμπάρο του.

Ολα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στο twitter του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα ο οποίοςυιοθετώντας φήμες και δημοσιεύματα εντύπων που διάκεινται φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε δημόσια, ότι ο νέος Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Παναγιώτης Αρκουμανέας, είναι ο κουμπάρος του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Και σχολίασε: «Τον επέλεξε με βάση τον νόμο για το επιτελικό κράτος!!ΕΥΓΕ κ. Μητσοτάκη για τις επιλογές! Ένα από τα θετικά του βιογραφικού του είναι πως άλλαξε τέλεια τις βέρες στον γάμο!».

Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας έσπευσε να απαντήσει με ένα μικρό δηλητηριώδες σχόλιο: «Κουμπάροι μου είναι ο Ηλίας Καντζούρης & η Έμη Πανουσοπούλου. Αδιανόητη για εσάς η αξιοκρατία. Δε διαφέρετε σε τίποτα από τα trolls των 0.60».

    Κουμπάροι μου είναι ο Ηλίας Καντζούρης & η Έμη Πανουσοπούλου.

    Αδιανόητη για εσάς η αξιοκρατία.
    Δε διαφέρετε σε τίποτα από τα trolls των 0.60. https://t.co/WNBygD0ViK
    — Vassilis Kikilias (@Vkikilias) October 4, 2019

Μια φωτογραφία μάλιστα, από το γάμο του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού και τους κουμπάρους τους, αποδεικνύει το αληθές των λόγων του υπουργού Υγείας:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.