Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 20:00  ο Κήπος φιλοξενεί την μουσικοσυνθέτρια  Άννα Στερεοπούλου η οποία θα παρουσιάσει ζωντανά το 6ο solo album της, «PLANO», που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2019 και κέρδισε αμέσως κοινό και κριτικούς.
Η lifo κατέταξε το «PLANO» της Άννας Στερεοπούλου «στα 10 εξαιρετικά ελληνικά άλμπουμ που κυκλοφόρησαν μέσα στο καλοκαίρι και αξίζουν της προσοχής μας. ‘Αλμπουμ που δεν είναι μίας χρήσης, που περιέχουν μουσικές και τραγούδια πέραν του αναμενόμενου».

Το PLANO by Anna Stereopoulou είναι ένα work-in-progress, ένα ενιαίο track (διάρκειας 52’ 30’’), το οποίο αποτελεί ένα ακόμη θεματικό έργο, με χαρακτήρα Soundtrack  (O.S.T./AUDIO Film).
Ένα οπτικο-ακουστικό έργο, βασισμένο στην ηχητική σύνθεση «X» της Άννας Στερεοπούλου, και μέρος του Κυματικού Περιβάλλοντος© SYN της δημιουργού, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ.

Στο «PLANO» συνυπάρχουν διαφορετικά μουσικά είδη, όπως Modern Classical, Ηλεκτρονική / Ηλεκτρο-ακουστική, Αντίστιξη, Μινιμαλισμός, Musique Concrète, κ.ά, ερμηνευμένα από την ίδια, αλλά και από διεθνείς συνεργάτες της.
Σενάριο, σκηνοθεσία, (Μουσική) σύνθεση: Άννα Στερεοπούλου
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στον Κήπο η Άννα Στερεοπούλου θα μας χαρίσει ένα υπέροχο μουσικό Ταξίδι στον Χρόνο, με αφορμή την κυκλοφορία του album της PLANO.
A STEREOSCOPIC perspective of Music and Art!

• About PLANO: https://wp.me/p2zRWp-Z6
• About SYN: https://wp.me/p2zRWp-Yx
https://annastereo.bandcamp.com/
https://annastereoscopic.wordpress.com/


Πληροφορίες:
Κήπος (σεμινάρια, workshops, εκδηλώσεις)
Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη - τηλ: 2313078962 (17:00 – 22:00)
e: info@kipos-seminaria.gr/
www.kipos-seminaria.gr,

https://www.facebook.com/kipos.seminaria/
twitter.com/kiposseminaria

Γραφείο Τύπου : Βάσω Μιδούχα, missbase@gmail.com, 6973 552599

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.