Μίσιτς και Λημνιός, δύο από τους τρεις σκόρερ του ΠΑΟΚ

Φόρτσαρε στο ξεκίνημα και... καθάρισε τη Λαμία ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1.


Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα σκόραρε τρεις φορές στα πρώτα έντεκα λεπτά και στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα, επικρατώντας πολύ εύκολα με 3-0. Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τους περσινούς νταμπλούχους που ξεπέρασαν την Ξάνθη και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση, όντες στο -2 από τον Ολυμπιακό.

Δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ο ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να κάνουν ότι θέλουν στο χορτάρι και να επιλέγουν από μόνη τους να... φρενάρουν και το σκορ να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ο Μίσιτς μετά από τραγικό λάθος του Βελλίδη σε μία πολύ εύκολη φάση άνοιξε το σκορ (2’), για να έρθει ο Λημνιός έξι λεπτά αργότερα να γράψει το 2-0 με κεφαλιά με τον πορτιέρε της Λαμίας να μην έχει καλή θέση. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 11ο λεπτό ο Σφιντέρσκι με ωραίο τακουνάκι, μετά από παράλληλο με την εστία γύρισμα του Στοχ (3-0).
Επέστρεψε ξανά και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Βιεϊρίνια, ο οποίος είχε μείνει για πολύ μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω τραυματισμού.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.