Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΔΚΜ
Την πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της θα πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 στις 14.00 μ.μ στα γραφεία της (26ης Οκτωβρίου 43).
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το 25μελές νέο Δ.Σ της ΠΕΔ-ΚΜ θα συγκροτηθεί σε σώμα για την εκλογή του Προέδρου, Αντιπροέδρου και του Γενικού Γραμματέα, καθώς και την εκλογή δύο μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Νέος Πρόεδρος του οργάνου θα αναδειχθεί και επισήμως ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι Αυτοδιοικητικοί» που ήταν η μεγάλη νικήτρια στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Περασμένη Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΔ-ΚΜ.
Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, κ. Καϊτεζίδης, παρότι έχει την απόλυτη πλειοψηφία στο νέο όργανο, επαναβεβαίωσε  την προεκλογική του δέσμευση για συγκρότηση Διαπαραταξιακού Προεδρείου σε συνεργασία με όλες τις παρατάξεις.
Υπενθυμίζεται ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του οργάνου εξελέγησαν μέλη από τρεις διαφορετικές παρατάξεις (12 Δήμαρχοι και 5 Δημοτικοί Σύμβουλοι) από την παράταξη του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, πέντε από την παράταξη του Δημάρχου Νεάπολης – Συκεών, Σίμου Δανιηλίδη και τρεις από τη παράταξη που έχει αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ και η οποία κατέβηκε στις εκλογές χωρίς επικεφαλής.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.