φορτηγο πλοίο

 Ωρες αγωνίας για την οικογένεια του Έλληνα ναυτικού που απήγαγαν πειρατές ανοιχτά του Τόγκο καθώς δεν υπάρχει κανένα σημείο ζωής για τον 20χρονο από το Μεσολόγγι.

Το Star βρέθηκε στην οικία του 20χρονου ναυτικού, όπου ο μεγάλος του αδερφός αποκάλυψε ότι έχει τύψεις γιατί εκείνος ήταν που τον ώθησε να ασχοληθεί με τα ταξίδια και τα καράβια. Οπως είπε, ο πατέρας του 20χρονου Δημήτρη ξημεροβραδιάζεται πάνω από το τηλέφωνο, περιμένοντας να χτυπήσει αφού η ζωή του πλέον «κρέμεται» από τις διαπραγματεύσεις με τους πειρατές.

Ο έλληνας ναυτικός την ώρα της πειρατείας βρισκόταν μαζί με άλλα 23 μέλη στο δεξαμενόπλοιο «ΕLKA Αριστοτέλης».
Ηταν ξημερώματα της Δευτέρας, όταν οι πειρατές εισέβαλαν στο τάνκερ και τον απήγαγαν, μαζί με άλλα τρία άτομα, δύο Φιλιππινέζους και έναν Γεωργιανό. Η πειρατεία έγινε ανοιχτά των ακτών του Τόγκο. 

 Την ίδια ώρα τις ακτές της Νιγηρίας και του Τόγκο «χτενίζουν» ένα γαλλικό πολεμικό πλοίο, ένα αεροσκάφος του στρατού του Τόγκο και περιπολικά της ακτοφυλακής, προκειμένου να εντοπίσουν το κρησφύγετο των πειρατών.

Μιλώντας χθες ο πατέρας του δόκιμου, σε ΑΝΤ1 και Alpha, είπε πως ο γιος του, αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να παίρνει καθημερινά τρία χάπια γι’ αυτό. Ο νεαρός πραγματοποιούσε το πρώτο του ταξίδι ως δόκιμος μηχανικός.
Τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή πάνω στο πλοίο, όπως έχει ανακοινώσει η πλοιοκτήτρια εταιρία.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.