Σχετική εικόνα
 Την αντίδραση της Περιφέρειας Αττικής, προκάλεσε η απόφαση του Συλλόγου Υπαλλήλων να προχωρήσει σε στάση εργασίας.
Η Περιφέρεια σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «δεν θα συνδιοικήσουμε με συνδικαλιστικές μειοψηφίες. Προτεραιότητα είναι η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας προς όφελος των πολιτών», με αφορμή την στάση του Συλλόγου Υπαλλήλων, λόγω «μετακίνησης τριών υπαλλήλων από μια διεύθυνση της Περιφέρειας σε άλλη», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Η διοίκηση της Περιφέρειας χαρακτηρίζει «αδικαιολόγητη» τη στάση εργασίας και υπενθύμισε ότι έλαβε μια ισχυρή εντολή από τους πολίτες να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, τονίζοντας πως δεν θα ανεχθεί αυθαίρετες αποφάσεις «των μονίμως απόντων από τη δουλειά και τα καθήκοντά τους». Χαρακτηρίζει «νόμιμες και συμφέρουσες για την εύρυθμη λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής», τις μετακινήσεις των υπαλλήλων, οι οποίες «δεν συνιστούν σε καμία περίπτωση υποβάθμισή τους, αλλά αναβάθμιση. Με την ευκαιρία, η Περιφέρεια ενημερώνει για τις 'στοχευμένες κινήσεις' ενίσχυσης των υπηρεσιών με νέο προσωπικό, όπως η πρόσληψη γιατρού εργασίας για το προσωπικό της Περιφέρειας του Κεντρικού Τομέα, ενώ ακολουθεί η πρόσληψη κι άλλων γιατρών, για τους υπόλοιπους τομείς. Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για τέσσερις μόνιμες θέσεις κτηνιάτρων, για την ενίσχυση των ελεγκτικών υπηρεσιών.

Προγραμματίζεται η πρόσληψη 36 εργαζομένων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, για να καλυφθούν λειτουργικές ανάγκες των υπηρεσιών μας. Καταγράφηκαν οι κενές οργανικές θέσεις και οι διευθυντές τεκμηριώνουν τις δυσλειτουργίες που προκαλεί η έλλειψη προσωπικού, προκειμένου να ζητηθεί από την κυβέρνηση η κάλυψη τους από νέο προσωπικό» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.