Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη συμμετοχή 5 ποιοτικών Χορωδιών, πραγματοποιήθηκε το 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Διονύσου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, με Καλλιτεχνικό Διευθυντή το Μαέστρο Ματθαίο Λεγάκη.

Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν ένα άρτιο θέαμα και καταχειροκρότησαν τους χορωδούς.

Οι χορωδίες που συμμετείχαν στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Διονύσου ήταν οι πιο κάτω:   

• Χορωδία Συλλόγου Γυναικών Θρακομακεδόνων
Μαέστρος: Σταύρος Πιοτόπουλος

• Γυναικεία Χορωδία Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστήμιου Αγίας Παρασκευής
Μαέστρος: Λώρα Πετροπούλου

• Χορωδία "Ορφέας" Τρίπολης
Μαέστρος: Χριστίνα Αθανασοπούλου

• Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου “Τερψιχόρη Παπαστεφάνου”
Μαέστρος: Όλγα Αλεξοπούλου

• Μικτή Χορωδία Δήμου Διονύσου
Μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ: Ματθαίος Λεγάκης

Ο αντιδήμαρχος παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού & κοινωνικής πολιτικής Νίκος Καρυστινός, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, σημείωσε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του:

«Μέσα από τη Χορωδία χτίζονται γέφυρες και παράγεται πολιτισμός. Η χορωδιακή μουσική είναι εκδήλωση της γενικότερης πνευματικής και πολιτιστικής ανάπτυξης και προόδου ενός λαού.
Στο Πολιτιστικό μας Κέντρο στον Άγιο Στέφανο και στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, 5 ιστορικές χορωδίες παρουσίασαν υπέροχα έργα μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Οι συμπολίτες μας κατέκλυσαν και πάλι το Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου και αγκάλιασαν τις ποιοτικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε. Το επόμενο ραντεβού μας είναι στο Αμφιθέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Εκάλης, για το μαθητικό χορωδιακό Φεστιβάλ. Να είστε όλοι εκεί».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.