Αποτέλεσμα εικόνας για υπουργειο υγειας
Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των 111 νέων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών στα Νοσοκομεία, δεν έχει καθίσει ακόμη η «σκόνη» των αντιδράσεων που έχει προκληθεί.
Άλλωστε οι αποκαλύψεις είναι καθημερινές για στελέχη που όχι μόνο προέρχονται από την βαθιά κομματική δεξαμενή, αλλά που είναι και άσχετα επαγγελματικώς με τον τομέα της Υγείας.


Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός των άλλων και το ΚΙΝΑΛ δημοσιοποίησε χθες όλη τη λίστα των ονομάτων με τη σχέση που έχουν τα στελέχη με το κόμμα της ΝΔ. Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας από την άλλη, διαμήνυσε ξεκάθαρα ότι ο μόνος χρόνος ανοχής που δίνεται στους νέους Διοικητές στα Νοσοκομεία είναι οι τρείς μήνες και μετά θα αξιολογηθούν και μπορεί να απολυθούν εάν δεν αποδίδουν.

Πρόκειται ουσιαστικά - για ένα μήνυμα στη βάση του κόμματος που επιχείρησε να περάσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Εξάλλου σύμφωνα με  πληροφορίες , όλες οι επιλογές δεν ήταν δικές του αλλά προέρχονταν εκτός από το Μέγαρο Μαξίμου ακόμη και από βουλευτές της περιφέρειας που πίεζαν ασφυκτικά όλο το διάστημα να τοποθετηθούν οι δικοί τους άνθρωποι.

Γι αυτό και επανεξετάζεται να απομακρυνθούν άμεσα όσοι τοποθετήθηκαν χωρίς όμως να έχουν τα απαραίτητα προσόντα. Κάτι που θα γίνει …διακριτικά σε τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, ώστε να μην ξεσηκωθούν νέες αντιδράσεις
πηγή: helthreport

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.