Κρατούμενος με χειροπέδες περπατάει συνοδεία δύο αστυνομικών

 Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος που σκότωσε τον κουνιάδο του στα Μέγαρα την περασμένη Πέμπτη.

Ο φερόμενος δράστης, θα απολογηθεί για τον θανάσιμο τραυματισμό του αδερφού της γυναίκας του με την οποία είναι σε διάσταση, αλλά και τον τραυματισμό της συζύγου του θύματος, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.
Φερόμενος δράστης: Δεν θυμάμαι τι έκανα

Ο 50χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως κάνει χρήση φαρμάκων και πως δεν θυμόταν τίποτα από το περιστατικό την Πέμπτη. «Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι τι έκανα. Είμαι άρρωστος άνθρωπος», φέρεται να είπε ο 50χρονος στους αστυνομικούς. 

 Για την χρήση φαρμάκων, επιβεβαίωσε μάλιστα και η γυναίκα του, που είπε πως μετά τον χωρισμό τους, άρχισε να παίρνει φάρμακα για άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Η εν διαστάσει σύζυγός του, είπε σε δελτίο ειδήσεων του Star πως ο φερόμενος δράστης την χτυπούσε.

«Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη. Πήγε σε ψυχίατρο, του έδωσε κάποια φάρμακα και φαινόταν καλά. Άλλαξε όμως και πάλι και φαινόταν σαν να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ συχνά γινόταν βίαιος και απειλούσε μάλιστα και εμένα ότι θα με χτυπούσε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 50χρονος σωφρονιστικός εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του και τον πυροβόλησε, σκοτώνοντας τον, γιατί φέρεται πως τον θεωρούσε υπεύθυνο για το γεγονός ότι τον εγκατέλειψε η σύζυγός του. Αφού πυροβόλησε το θύμα και την γυναίκα του, τράπηκε σε φυγή, αλλά λίγες ώρες μετά, παρουσιάστηκε στο τμήμα με συνοδεία ενός δικηγόρου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.