Αποτέλεσμα εικόνας για δημος πειραια
Σε κατάσταση ετοιμότητας έχει θέσει ο Δήμος Πειραιά τις υπηρεσίες του, λόγω του υπ' αρ. 14/23-11-2019 έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Ε.Μ.Υ. για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα πλήξουν την περιοχή μας σήμερα το βράδυ έως το ξημέρωμα της Δευτέρας 25/11/2019.
Στην κατεύθυνση αυτή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί παρουσία του Δήμαρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Πειραιά.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Παναγιώτης Ρέππας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας-Αποχέτευσης κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά κ. Ιωάννης Σταμούλης, ο εκπρόσωπος της Τροχαίας Πειραιά κ. Κων/νος Δρακάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, Διευθυντές και προϊστάμενοι των Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά, εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων, εκπρόσωποι του Α΄ και Ε΄ Λιμενικού Τμήματος και του Επιτελικού γραφείου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Για λόγους πρόληψης και ασφάλειας παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες να μην αποθέτουν στα πεζοδρόμια και έξω από τους κάδους κλαδιά, ογκώδη αντικείμενα ούτε άλλου είδους απορρίμματα. Επίσης παρακαλούνται οι κάτοικοι να συντάσσονται με τις υποδείξεις των Υπηρεσιών μας και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις μας.
Υπενθυμίζουμε ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει εκδώσει οδηγίες  για την προετοιμασία και προφύλαξη των πολιτών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στον εξής σύνδεσμο: http://civilprotection.gr/el"

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.