Η γυναίκα περπατούσε μόνη της μέσα στη βροχή στο Μπούζιος, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο και ήταν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της όταν δέχτηκε την επίθεση.
Στα πλάνα που καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας, διακρίνεται ο δράστης να οδηγεί το αυτοκίνητό του, έπειτα σταματά και βγαίνει έξω τελείως γυμνός.
Η γυναίκα που είχε μαζί της ομπρέλα για να προστατευτεί από τη βροχή, αρχίζει να περπατάει πιο γρήγορα για να τον αποφύγει.
Ο δράστης φαίνεται να διστάζει για λίγα δευτερόλεπτα όταν βγαίνει από το αυτοκίνητο και έπειτα αρχίζει να τρέχει προς την κατεύθυνσή της γυναίκας.
Η κάμερα δεν έχει καταγράψει τη στιγμή της συνάντησής τους και το πώς η γυναίκα γλίτωσε αλλά η ίδια είπε ότι έτρεξε έντρομη και άρχισε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο δράστης την άρπαξε από τη μέση, αλλά η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του. Επειδή έβρεχε τη στιγμή της επίθεσης, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δράστης, επειδή είχε αφήσει ανοιχτοί την πόρτα του οδηγού, ταράχτηκε και εγκατέλειψε τα σχέδιά του.
Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τις πινακίδες του οχήματός του, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και του αποδόθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.
Πηγή: Daily Mail