Ο Σα κρατάει το κεφάλι του απογοητευμένος

Μεγάλη βραδιά απόψε για τον Ολυμπιακό στο
«Tottenham Hotspur Stadium» κόντρα στην Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο για το Champions League.
Οι Πειραιώτες στο Λονδίνο μαζί με περίπου 5.000 οπαδούς τους θέλουν να κάνουν την... ζημιά στην λονδρέζικη ομάδα, στο ντεμπούτο του Μουρίνιο στην Ευρώπη με τη νέα του ομάδα. Αν κερδίσει απόψε η Τότεναμ παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και ο Ολυμπιακός θα παλέψει για την 3η θέση, την τελευταία αγωνιστική με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη. Αν πάρει θετικό αποτέλεσμα ο ΟΣΦΠ θα έχει το πάνω χέρι για το Europa League και ελπίδες για τα νοκ άουτ, ανάλογα και με το τι θα κάνει η ομάδα της Σερβίας με την Μπάγερν. Σε περίπτωση νίκης είναι... μέσα σε όλα!

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή ο Ολυμπιακός έχει το μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

 Β' ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία:

    Μπάγερν Μονάχου 12β.
    Τότεναμ 7β.
    Ερυθρός Αστέρας 3β.
    Ολυμπιακός 1β.

Στο δεύτερο όμιλο, εκεί δηλαδή που βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, τα πράγματα είναι περίπλοκα. Η Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη κλειδώσει μία θέση στην επόμενη φάση, όμως Τότεναμ, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας έχουν πιθανότητες πρόκρισης.

Οι "ερυθρόλευκοι" που βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις έναν βαθμό παίζουν τα ρέστα τους στο Λονδίνο απέναντι στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο που είναι δεύτερη με επτά πόντους. Εάν οι "Σπερς" πάρουν τη νίκη τότε αυτόματα βρίσκονται στα νοκ άουτ και ο Ολυμπιακός μένει εκτός. Εάν πάρουν την ισοπαλία και ο Ερυθρός Αστέρας κερδίσει τους Βαυαρούς τότε πάει στους έξι, η διαφορά μεταξύ τους θα είναι στους δύο βαθμούς και όλα θα είναι ανοιχτά την τελευταία αγωνιστική. Με ήττα της σερβικής ομάδας οι Λονδρέζοι παίρνουν την πρόκριση.

Εάν όμως οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς πάρουν τη νίκη, τότε μπαίνουν εκείνοι στο παιχνίδι της πρόκρισης, αφού θα έχουν πάει στους τέσσερις πόντους, χωρίς όμως να κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού η Τότεναμ θα έχει μία τελευταία ευκαιρία απέναντι στη Μπάγερν στο Μόναχο. Ο Ολυμπιακός όμως θα έχεi τη δυνατότητα να πάρει την πρόκριση σε περίπτωση που κερδίσει την ομάδα του Μιλόγιεβιτς και χάσει η Τότεναμ από τους Βαυαρούς την τελευταία αγωνιστική.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.