Σε μια πόλη φωτισμένη, στολισμένη και πλημμυρισμένη από κόσμο, γιορτάσαμε δυο μεγάλες γιορτές την ίδια μέρα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου με τίτλο: "Χριστούγεννα στο Φως" στους Αμπελόκηπους και το "Santa Walk" στη Μενεμένη.

Με στόχο να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους ξεκινήσαμε από τις 6 το απόγευμα με μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα  στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων και με εμψυχωτές που διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους.

Παράλληλα στην πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης ξεκίνησε μια μεγάλη πορεία αγάπης που κατέληξε στους Αμπελόκηπους και στο τέλος της διαδρομής μια όμορφη συναυλία περίμενε όλους τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα.

Ακολούθησε  το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Επταλόφου από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου πλαισιωμένο από τους πρωταγωνιστές των ημερών, από παιδιά ενώ τη σκυτάλη των εκδηλώσεων πήραν οι Ονιράμα, το μεγάλο συγκρότημα με το Θοδωρή Μαραντίνη να ξεσηκώνει το πολυπληθές κοινό που κατέκλεισε την πλατεία και τους παρακείμενους δρόμους.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δεν τελείωσαν, όμως. Συνεχίζουμε δυνατά και σας προσκαλούμε όλους την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 6:30 στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πλαισιώνει το άναμμα του δένδρου στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη και στην συναυλία του Νίκου Ζιώγαλα. Να είστε όλοι εκεί!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.