Η μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό

 Στο διαγωνισμό για το Καζίνο που η ολοκλήρωσή του είναι η τελευταία προϋπόθεση προκειμένου να μπει η μπουλντόζα στο Eλληνικό αναφέρθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό.

Με αφορμή την σημερινή καταγγελία που έχει κάνει η μία από τις δύο εταιρείες που μετέχουν στο διαγωνισμό η Hard Rock για την επιτροπή παιχνιδιών ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Ο στόχος παραμένει ότι στις αρχές του 2020 η μπουλντόζα θα μπει στο Eλληνικό. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με το διαγωνισμό, κανένα θέμα με την δικηγορική εταιρεία, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι τηρήθηκαν οι διαδικασίες όπως προβλέπονται από την ελληνική και την διεθνή νομοθεσία. Και είμαστε απολύτως σίγουροι ότι όταν καταλήξει η επιτροπή και κάποιος αποφασίσει να προσφύγει στη δικαιοσύνη πιστεύω πως όλα θα κριθούν ότι έγιναν νομίμως και όχι παρανόμως.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πάει στη δικαιοσύνη για να αποφανθεί αν έχει δίκιο η άδικο. Εαν η εταιρεία πάει στη δικαιοσύνη σημαίνει ένα μήνα καθυστέρηση . Άρα είμαστε πάλι εντός χρονοδιαγράμματος γιατί αυτή την καθυστέρηση την είχαμε υπολογίσει.»

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την συγκεκριμένη επιτροπή λέγοντας ότι αυτή είχε οριστεί επί υπουργίας Τσακαλώτου και ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν την πείραξε ούτε άλλαξε κανέναν.

«Η επιτροπή παιγνίων που κατηγορείτε έχει διοριστεί με υπογραφή Ευκλείδη Τσακαλώτου, ήταν πολιτική μας να μείνει η ίδια επιτροπή για να μην μπούμε στη διαδικασία να την αλλάξουμε. Αν είναι λαμόγια η επιτροπή παιγνίων που διόρισε ο κ. Τσακαλώτος να τον κατηγορήσατε. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι λαμόγια και έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη μου.

Είναι δυνατόν να κατηγορείτε και να ξεφτιλίζετε τον υπουργό σας ότι είναι λαμόγια αυτοί που έβαλε; Δεν ντρέπεστε συναδελφικότητα δεν έχετε μεταξύ σας;

Εμείς δεν αλλάξαμε κανέναν από τους δικούς σας ούτε στην επιτροπή ούτε στο ελληνικό ούτε στους δικηγόρους».
Υπερκαλύφθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Λάμδα

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι υπάρχουν και καλά νέα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Λάμδα η οποία είναι η εταιρεία που τρέχει το project του ελληνικού.

«Στις πέντε το απόγευμα ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας Λάμδα . Τα νέα είναι εξαιρετικά θετικά αυτό σημαίνει ότι όλη η παραφιλολογία που διακινούσαν διάφοροι στην Ελλάδα και εκτός Ελλάδας ότι δήθεν η εταιρεία δεν έχει τα χρήματα να κάνει την επένδυση έχουν ήδη περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας . Η εταιρεία μάζεψε τα χρήματα από διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.