Την Παρασκευή (13/12)- Σάββατο (14/12) και Κυριακή (15/12), ο Ροταριανός Όμιλος Διονύσου και ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιάς-Καστρί, οργάνωσαν ένα τριήμερο εκδηλώσεων και χριστουγεννιάτικων αγορών στο χώρο της ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ, υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Αρχικά, την Παρασκευή (έναρξη των εκδηλώσεων), οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ Άνοιξης, υπό την καθοδήγηση και υποστήριξη της κας.Αδειλίνη Έφης, τραγούδησαν τα κάλαντα, καλωσορίζοντας τα Χριστούγεννα.
Το Σάββατο, την σκυτάλη πήρε η Μουσικοπαρέα Διονύσου, με έντεχνα και ρεμπέτικα τραγούδια, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.
Το τριήμερο έριξε αυλαία με την συναυλία των χορωδιών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού «Στέφανος Καρδιόλακας». Τα μέλη των χορωδιών, υπό την διεύθυνση του μαέστρου, κου.Στέφανου Καρδιόλακα, γέμισαν με τις υπέροχες φωνές τους τον χώρο μας.
Καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου λειτούργησε Χριστουγεννιάτικο Bazaar(από τις 11:00-19:00), το οποίο επισκέφτηκαν φίλοι της ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ, οι οικογένειες των ωφελούμενων μας αλλά και δημότες του Δήμου Διονύσου.
Τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους :ο δήμαρχος Δήμου Διονύσου, κος.Καλαφατέλης Γιάννης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, κος.Καρυστινός Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δημοτικών Έργων, κος.Κριεμάδης Στέφανος, η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Περιβαλλοντικής διαχείρισης, κα.Λακαφώση Παναγιώτα, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Διονύσου, εκπρόσωποι των Ροταριανών Ομίλων, Φορείς ειδικής αγωγής, οικογένειες των ωφελούμενων καθώς και πλήθος δημοτών.
Τέλος, αξίζει να υπογραμμιστεί η καθοριστική και έμπρακτη συμβολή της κας.Οικονομάκου Καλλιόπης (σύμβουλος Δήμου Διονύσου), της κας.Καλλιέρου Ασπασίας (Ρ.Ο Διονύσου), της κας.Παραδείση Μαρίας (Αντιπρόεδρος Ρ.Ο Κηφισιάς- Καστρί), της κας. Φλέγκα Έλντας και κας.Αδειλίνη Έφης (μουσικός).

ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ (Πανελλήνια Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών Νοητικά Υστερούντων)
Ανοίξεως Σταμάτας 31, 14569 Άνοιξη, Τηλ:2106216586, Φαξ:2106216587, email:infopegkap@gmail.com, www.pegkap.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.