Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των «32»
Με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League, έγιναν γνωστοί και οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των «32».

Στην κλήρωση που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πολύ δύσκολο έργο, καθώς στην πλειοψηφία τους οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι ομάδες με μεγάλη ιστορία, ή ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.
Εντός το πρώτο ματς του Ολυμπιακού στο Europa League

Οι διπλοί αγώνες βέβαια για την φάση των «32» θα γίνουν στις 20 και 27 Φεβρουαρίου, με τον Ολυμπιακό, που απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα σε ματς θρίλερ, να παίζει το πρώτο παιχνίδι του εντός έδρας. Αυτό, γιατί από τις ομάδες που πέρασαν στην επόμενη φάση μέσω του Champions League, συγκαταλέγεται στους τέσσερις ανίσχυρους.

Αυτό φέρνει αυτόματα τέσσερις υποψήφιους αντιπάλους από το Champions League, τους Αγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ιντερ και Μπενφίκα. Οι άλλοι αντίπαλοι του Ολυμπιακοί θα είναι όσοι τερμάτισαν πρώτοι στην φάση του Europa League. Ανάμεσά τους ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Αρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Πόρτο και η Σέλτικ. Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι.
Europa League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

    Άγιαξ
    Σάλτσμπουργκ
    Ίντερ
    Μπενφίκα
    Σεβίλλη
    Σέλτικ
    Εσπανιόλ
    Μάλμε
    Βασιλεία
    Λίντσερ
    Άρσεναλ
    Πόρτο
    Γάνδη
    Μπασακσεχίρ
    Μπράγκα
    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.