Επίσκεψη πραγματοποίησαν στον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο χθες Τρίτη, ο Εκδότης και ο Διευθυντής του Art & Art Magazine Νίκος Αμοργιανός και Γιώργος Τσούκαλης, συνοδευόμενοι από τον δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας “Παρασκήνιο” Νίκο Ελευθερόγλου.

Ο κ.Παυλόπουλος εξήρε την εκδοτική προσπάθεια και προσφορά του Νίκου Αμοργιανού για την προσφορά του στον Πολιτισμό αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Παράλληλα, ο πρόεδρος δέχτηκε ως δώρο το τελευταίο τεύχος του Art & Art Magazine και έναν τιμητικό έπαινο για την πολυετή συμβολή του στη χώρα. Ο δε Γιώργος Τσούκαλης, προσέφερε ένα ξεχωριστό δώρο του σπουδαίου Έλληνα γλύπτη Γιάννη Μπάρδη και ένα μετάλλιο συμβολικού χαρακτήρα της Unesco Πειραιώς και Νήσων.
Οι τέσσερις άνδρες, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ακόμη την επικαιρότητα – θέματα εθνικά, κοινωνικά και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.
Το Art & Art Magazine – συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία και αναγνώριση, ευχήθηκε δια του εκδότου Νίκου Αμοργιανό στον απερχόμενο πρόεδρο της ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο, κάθε καλό στην συνέχεια της προσωπικής – ιδιωτικής του ζωής και πορείας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.