Αποτέλεσμα εικόνας για δημαρχος μενεμενης
Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε εφαρμογή της εγκυκλίου αρ. 23/2020 του Υπουργείου Εσωτερικών για τη λήψη μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID 19, θέτει σε λειτουργία τη Νέα Υπηρεσία για την κατ’ οίκον εξυπηρέτηση των ευάλωτων πολιτών.
Με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των ευπαθών ομάδων πληθυσμού έχει δημιουργηθεί τηλεφωνικό κέντρο όπου μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες ευπαθών ομάδων πληθυσμού (ηλικιωμένα άτομα χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, ΑμΕΑ κλπ), που δε μπορούν να μετακινηθούν ή αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν.
Για το λόγο αυτό έχει συσταθεί ομάδα εργασίας από υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και προσωπικό άλλων υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών Προσώπων του, των οποίων η λειτουργία έχει προσωρινά ανασταλεί.
Η κοινωνική υπηρεσία θα δέχεται αιτήματα από τις παραπάνω ευπαθείς ομάδες για θέματα που αφορούν σε προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης (πχ φάρμακα, τρόφιμα κλπ), διεκπεραίωση αιτημάτων σε ΚΕΠ, κλπ.     
Τα αιτήματα θα αξιολογούνται από την Κοινωνική Υπηρεσία και θα δίνονται λύσεις κατά προτεραιότητα.
Οι δυνητικά ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν εργάσιμες ημέρες από της 08:00-13:00 στα τηλέφωνα: 2313 313673 και 2313 313675 καθώς και στο e-mail: pronoia@ampelokipi-menemeni.gr.

Εμείς είμαστε όλοι εδώ! Στην υπηρεσία των πολιτών.

Εσείς μείνετε σπίτι! Υπομονή! Θα νικήσουμε!Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Λάζαρος Κυρίζογλου
Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης 

Δήμων Ελλάδας

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.