Μια σημαντική δωρεά προς τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης πραγματοποιήθηκε από τον επιχειρηματία Κώστα Γεράρδο, ιδιοκτήτη του «Πλαίσιο». Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε έξω από το Δημοτικό Κατάστημα της Λυκόβρυσης, ο κ. Γεράρδος από την αλυσίδα «Πλαίσιο» παρέδωσε 20 tablets προς τους 6 συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των 4 Δημοτικών Σχολείων της Πεύκης και των 2 της Λυκόβρυσης.  Ο χώρος της εκδήλωσης και η προσέλευση των εκπροσώπων των συλλόγων ανά 15 λεπτά επελέγη για λόγους προστασίας των συμμετεχόντων από την πανδημία.

Παρόντες ήταν επίσης ο Άγις Πιστιόλας από την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ που μεσολάβησε για αυτή τη δωρεά και η Αντιπεριφειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ενώ από πλευράς του Δήμου παρέστησαν πέραν του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπόλλας, Παναγιώτης Ιωάννου και Δημήτρης Κοκορόσκος.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Από την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία αναζητούσαμε τρόπους για να προμηθευτούμε tablets για τους μαθητές που δεν διαθέτουν υπολογιστή στο σπίτι. Ο Αντιδήμαρχος μας ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου, που είναι αρμόδιος για την επιχειρηματικότητα, ήλθε σε επαφή με την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, την οποία έχουν συστήσει ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις και πέτυχε αυτή τη δωρεά από το Πλάισιο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γεράρδο για την προσφορά του, αλλά και τον κ. Άγι Πιστιόλα και την κυρία Άννα Παπαδημητρίου για την συμβολή τους. Τα tablets παραδόθηκαν στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, οι οποίοι ξέρουν καλύτερα τις ανάγκες. Η συνεργασία Αυτοδιοίκησης- Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων- Ιδιωτικού Τομέα είναι πολύ σημαντική σε αυτή τη δύσκολη περίοδο ».

  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.