Στην παροχή γευμάτων προς οικονομικά αδύναμους , μοναχικούς συμπολίτες μας. και ευπαθείς ομάδες, προχώρησε ο Δήμος Πειραιά το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, 18 και 19 Απριλίου αντίστοιχα.
Στους δικαιούχους  διατέθηκαν  μέσω της ΚΟΔΕΠ αλλά και κατ΄ οίκον, σε ειδικές περιπτώσεις, παραδοσιακά πασχαλινά γεύματα και γλυκά (μαγειρίτσα, αρνί με πατάτες, σαλάτες, ψωμί, κουλούρια, τσουρέκια, φρούτα κ.α.) .
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έχει εμπιστευθεί απόλυτα το βάρος της κοινωνικής πολιτικής στον άξιο Προέδρο της ΚΟΔΕΠ Ιωάννη Βοϊδονικόλα… και όχι άδικα αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.
Η ΚΟΔΕΠ λειτουργεί πλέον σαν μια «καλοκουρδισμένη μηχανή» υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της και επιτελεί σημαντικό έργο, το οποίο διεφάνη ακόμα περισσότερο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Μετά το πέρας της διανομής των "γευμάτων αγάπης" ο πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κ Ιωάννης Βοϊδονικόλας μας ανέφερε : 

«Οι πράξεις αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας προς εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται, είναι υποχρέωση της Πολιτείας αλλά και της Αυτοδιοίκησης. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη  την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Αντωνάκου Σταυρούλα , για την προσφορά των γευμάτων στον Δήμο μας και τον Δήμαρχο Πειραιά που μαζί σχεδιάσαμε και οργανώσαμε που θα διανεμηθούν τα γεύματα αγάπης. 
Επίσης, Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τους Εθελοντές  της ΚΟΔΕΠ που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος, λόγω των ημερών και αφήνουν τις δικές τους οικογένειες, για να βρεθούν δίπλα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Είμαι  βέβαιος ότι το τέλος της σημερινής υγειονομικής κρίσης, θα αφήσει πίσω μια κοινωνία με μεγαλύτερη συλλογικότητα, αλληλεγγύη και ευθύνη».
Ευχαριστίες μεσώ του προσωπικού του λογαριασμού στο FB o πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κ Ιωάννης Βοϊδονικόλας

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.