Επαναχρησιμοποιούμενες βαμβακερές μάσκες δώρισε αντιπροσωπεία της Θύρας 7 στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά»


Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεταξά μαζί με αντιπροσωπεία του Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού, παρέλαβαν τη δωρεά της Θύρας 7, μια ιδιαίτερα συμβολική και πρακτική βοήθεια στο δύσκολο έργο που επιτελεί το υγειονομικό προσωπικό εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.



Ο Πρόεδρος της Δ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Τάσος Πούλος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο Διοικητή Χαράλαμπο Τουμπέκη και τον Αν. Διοικητή Σαράντο Ευσταθόπουλο, ευχόμενος να τελειώσει το ταχύτερο δυνατόν η δοκιμασία που περνάμε και μάλιστα χωρίς ούτε ένα κρούσμα για το Νοσοκομείο Μεταξά, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.


Ο Διοικητής και ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Πούλο και την αντιπροσωπεία της Θύρας 7, που σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, βρίσκονται δίπλα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, στέλνοντας με το παράδειγμά τους μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.



Στην παραλαβή της δωρεάς παραβρέθηκαν από μεριάς του Νοσοκομείου Μεταξά ο Διοικητικός Διευθυντής κ. Κούρλας, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μανούσου, οι προϊσταμένες κ.κ. Μπατίκα και Παλάζη, ο προϊστάμενος κ. Κοσμάς, η νοσηλεύτρια κ. Πάνου.

πηγή: pireauspress.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.