Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Αλλάζουν Σελίδα» σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο μας ακόμα κι αν είμαστε υποχρεωμένοι να #menoume_spiti. 
«ΑλλάΖω Σελίδα... από τη βιβλιοθήκη ↔ στο σπίτι» για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους των βιβλιοθηκών και των βιβλίων που για αυτό το διάστημα βρίσκονται με τις οικογένειες τους στο σπίτι και αναζητούν δημιουργικές δράσεις για να περάσουν όμορφα τον χρόνο τους. 
Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, με επίκεντρο πάντα το βιβλίο, θα αποστέλλονται από την Δημοτική Βιβλιοθήκη μας στα email σας ώστε οι μικροί μας φίλοι να μπορούν να τα υλοποιούν με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τους στο σπίτι.
Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε αυτές τις μέρες, ίσως είναι μια ευκαιρία να αναρωτηθούμε, να αναζητήσουμε, να διερευνήσουμε, να ενημερωθούμε, να προβληματιστούμε και εν τέλει να ταξιδέψουμε μέσα από κάθε μορφής βιβλίο και δράση με συνοδοιπόρους τους δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους. 
ΑλλάΖΩ Σελίδα για μένα, για σένα, για τον κόσμο, τον πλανήτη, για όλους μας!

Φόρμα Εγγραφής (επισυνάπτεται)
Στέλνουμε την συμπληρωμένη Φόρμα Εγγραφής στο email της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλίμου: info@vivliothiki.gr 



ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Προσωπικά Στοιχεία Μέλους:

Επώνυμο: ..........................................................................................................................
Όνομα: ...............................................................................................................................
Όνομα Πατρός: .......................................  Όνομα Μητρός: ................................................
Ημερομηνία Γέννησης: ...............................   Τμήμα: ………………………….………..……
Σχολείο: ……...........................................  e-mail: ……….……….….………........................
Διεύθυνση κατοικίας: ...........................................................................................................
Περιοχή: ………………………………..……………..  ΤΚ: …...................................….....….
Σταθερό: ...................................................  Κινητό: ………………......................................  

* Με την αίτηση σας γίνεστε μέλος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλίμου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας να επικοινωνούμε μαζί και να λαμβάνετε ενημέρωση για δράσεις και εκδηλώσεις που οργανώνουμε.





Άλιμος,
…......./…......../…........
Ο/Η Κηδεμόνας (ονοματεπώνυμο)
      




ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΤΗΛ.: 694 8937202 καθημερινά 10:00-18:00 (Ραμόνα Σάντος)
E-MAIL: info@vivliothiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.