Στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε το Ο.Α.Κ.Α – “Σπύρος Λούης” βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης -Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔΑ Τάσος Μαυρίδης την Τετάρτη 22/4. Η αιμοδοσία ήταν μια πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»,  στηρίχθηκε από τους Δήμους του Βορείου Τομέα και είχε στόχο την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στον χώρο βρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, οι Δήμαρχοι  Ξένος Μανιατογιάννης, Δήμητρα Κεχαγιά, Συμεών Ρούσσος και Δημήτρης Γαλάνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βορειοανατολικής Αττικής, Παναγιώτης Κολλίντζας και άλλα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, πλήθος Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών (Χαλκίδης, Καραπατάκη, Γιαννάκης, Φασούλας, Φιλίππου, κ.ά.), ενώ μεγάλη ήταν η προσέλευση πολιτών.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση να στηρίξουμε και αυτή την εθελοντική αιμοδοσία, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συντονιστή-Γενικού Διευθυντή του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνου Χαλιορή. Μαζί με τους υπόλοιπους Δήμους της περιοχής μας, καλέσαμε τους πολίτες του Βορείου Τομέα να συμμετέχουν, καθώς η αυξημένη ανάγκη για αίμα, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό. Για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πανδημία είναι απαραίτητη η συνεργασία Κυβέρνησης, Αυτοδιοίκησης και Κοινωνίας των Πολιτών».

  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.