Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε η δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καθώς και η εταιρεία «FrieslandCampina Hellas» στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, συμβάλλοντας για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης μας, που πλήττονται από την πανδημία  του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, η δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», προσέφερε περισσότερα από 7.000 τεμάχια ξηράς τροφής (λάδι, μέλι, ρύζι, μακαρόνια, βρεφικές τροφές, όσπρια, πελτέ τομάτας, κ.α.) και είδη ατομικής υγιεινής (βρεφικές πάνες, καθαριστικά, σαμπουάν, σαπούνια, κ.α.)

Από την πλευρά της η εταιρεία «FrieslandCampina Hellas» παρείχε στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. 2.800 τεμάχια με γαλακτοκομικά είδη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε τη δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καθώς και την εταιρεία «FrieslandCampina Hellas» για τη συνδρομή τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου Πειραιά. «Είναι σημαντικό για εμάς  να ενισχύονται ακόμη περισσότερο οι διευρυμένες κοινωνικές μας υπηρεσίες, καθώς όλο και περισσότεροι ωφελούμενοι της ΚΟ.Δ.Ε.Π. θα προμηθευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνουμε όλοι, τέτοιου είδους προσφορές αποτελούν  παράδειγμα προς μίμηση. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε  να υλοποιούμε ενέργειες κοινωνικής αλληλεγγύης, επ΄ ωφελεία των ευπαθών ομάδων της πόλης μας, προκειμένου να είναι η καθημερινότητά τους εν μέσω της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης,  όσο το δυνατόν καλύτερη», τόνισε ο κ. Μώραλης.



Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του, τόνισε : «Βλέπουμε πολύ κόσμο, ο οποίος πεινάει, υποφέρει, μικρά παιδιά, μεγάλους, ηλικιωμένους. Πρόκειται για έναν πόνο ο οποίος δεν ελαττώνεται, αλλά αυξάνεται. Για άλλη μία φορά, πρέπει να πούμε ότι είναι ανάγκη να ενωθούμε όλοι μαζί, χωρίς διακρίσεις, για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δυσκολίες και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε αυτή την δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Είναι χρέος μας να μην αφήσουμε κανέναν άνθρωπο χωρίς τουλάχιστον τα απαραίτητα,  η  προσφορά της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της εταιρείας «FrieslandCampina Hellas», θα συμβάλλει με ουσιαστικό τρόπο στη στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας που η υγειονομική κρίση έχει επηρεάσει την καθημερινότητά τους. .





Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.