Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται καθημερινά οι απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους και δημοτικούς χώρους του Δήμου Ιλίου, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας για την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας.
Τα ειδικά συνεργεία της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Πρασίνου  και του τμήματος Καθαριότητας, απολυμαίνουν συνεχώς πλατείες, πεζοδρόμια, πεζόδρομους, κάδους απορριμμάτων, στάσεις λεωφορείων καθώς και άλλους κοινόχρηστους χώρους. Έμφαση δίνεται, επίσης, με επιπλέον προγράμματα καθαριότητας, στον σχολαστικό καθαρισμό και απολύμανση χώρων έξω από σούπερ μάρκετ, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία κλπ. 
Παράλληλα, πραγματοποιούνται προληπτικές απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους εργασίας, το αμαξοστάσιο, τα απορριμματοφόρα και τον στόλο των οχημάτων του Δήμου. 
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Υλοποιούμε, από την πρώτη στιγμή, προληπτικά και οργανωμένα, σχέδιο για την περιφρούρηση της δημόσιας υγείας, με βάση τις οδηγίες της πολιτείας. Κάθε δημόσιος και κοινόχρηστος χώρος του Ιλίου απολυμαίνεται συστηματικά ενώ ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου είναι σε εγρήγορση, χτίζοντας τείχος προστασίας για όλους τους πολίτες. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται έξω, για να μπορούμε εμείς να είμαστε μέσα στο σπίτι μας, σίγουροι και ασφαλείς. Ας τους βοηθήσουμε να το πετύχουν». 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.