Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών από φόρους και τέληπου επιβλήθηκαν κατόπιν Μη Δήλωσης ή Ανακριβούς Δήλωσης για τον καθορισμό
επιφάνειας ή χρήσης ακινήτου.
Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 51 του Ν.4647/19, όπως τροποποιήθηκε με  την παράγραφο 2 του άρθρου 21 του Ν.4674/20 και ισχύει:
 «. Βεβαιωμένες οφειλές από φόρους και τέλη προς τους ΟΤΑ α΄ βαθμού, που αντιστοιχούν σε διαφορές ως προς την επιφάνεια ενός ακινήτου ή τη χρήση αυτού…, καθώς και τα συναφή με αυτές πρόστιμα, διαγράφονται. Ποσά που έχουν ήδη καταβληθεί δεν αναζητούνται.
 Η ρύθμιση του πρώτου εδαφίου δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις, όπου οι οφειλές έχουν προκύψει ύστερα από έλεγχο της υπηρεσίας
».
Σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά προς τον Δήμο Διονύσου σχετική αίτηση (επισυνάπτεται) και να την αποστείλουν  στο emailhalkiadaki@dionysos.gr.

Η αίτηση θα λάβει αριθμό πρωτοκόλλου ο οποίος θα σας κοινοποιηθεί στο 
email αποστολής της αίτησης.

Στη συνέχεια, η Υπηρεσία, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητές ενέργειες για την διαγραφή των οφειλών και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαγραφής, θα ενημερωθείτε αρμοδίως.
Επισυνάπτεται η σχετική αίτηση διαγραφής

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.