Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά ενισχύει τα Μέλη του στην αντιμετώπιση της κρίσης λόγω COVID-19 εγκαινιάζοντας τη λειτουργία ενός Γραφείου Βοήθειας, Help Desk» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΕΠ κ. Γιάννης Βουτσινάς.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά: Ένας χρόνος διοίκησης Γιάννη ...To ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του προς τα Mέλη του, συνέστησε ένα Γραφείο Βοήθειας – Help Desk για να μπορούν να υποβάλουν τα αιτήματά τους για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν που αφορά τα μέτρα υποστήριξης και τις ευνοϊκές ρυθμίσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης στο πλαίσιο αντιμετώπισης της κρίσης λόγω COVID-19.

Συγκεκριμένα δημιουργήσαμε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων – συμβούλων για να δεχτούν τα ερωτήματά σας και να σας δώσουν απαντήσεις, που ευχόμαστε να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων σας.

Τον συντονισμό της ομάδας των συμβούλων και την ευθύνη για την υποδοχή των ερωτημάτων σας έχει αναλάβει εκ μέρους της Διοίκησης και του Προέδρου, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΠ, κ. Παύλος Πολιτάκης, Προέδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων νομών και Νήσων Αγαίου, Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.Ε. και Μέλος του Δ.Σ. του Ε.Φ.Κ.Α.

Μέσα Επικοινωνίας με το Help Desk

e-mail: grafeioproedrou@eep.gov.gr   

Τηλ: 2104121503,  2104111004

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.