Επίθεση στον υπουργό Υγείας εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ λίγη ώρα μετά την ενημέρωση των πολιτών για την κατάσταση του συστήματος Υγείας, από τον ίδιο τον Βασίλη Κικίλια.


«Καλωσορίζουμε τον εξαφανισμένο Υπουργός Υγείας που μετά από 8 μήνες πανδημίας, βγήκε επιτέλους σήμερα στην ενημέρωση των πολιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παράλληλα σημειώνει πως «Οποιαδήποτε συσχέτιση της παρουσίας του άρον άρον μετά την πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα για υπουργό υγείας κοινης αποδοχής είναι απολύτως συμπτωματική. Όπως και το άγχος του να κανει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και όχι να παρουσιάσει έστω και τώρα κάποιο σχέδιο ενίσχυσης του ΕΣΥ».


Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «Στη παρθενική του εμφάνιση μετά 8 μήνες, δε βρήκε μισή λέξη να πει για την εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης.


Για την μείωση αντί για αύξηση του προσωπικού που υπηρετεί στο ΕΣΥ κατά 6.000 ανθρώπους σε σχέση με το 2019 που δεν υπήρχε πανδημία. Για την ασφυξία των νοσοκομείων και των ΜΕΘ. Για την πρωτοφανή ανεπάρκεια, ακόμα και στις 50 ΜΕΘ που δώρισε η Βουλή, να λειτουργούν μόλις οι 9 λόγω έλλειψης προσωπικού. Για τις ατέλειωτες παλινωδιες και αντιφάσεις, για τον ομολογημένο εφησυχασμό της κυβέρνησης. Και τίποτα φυσικά για τα πρακτικά της Επιτροπής που η κυβέρνηση του συνεχίζει να κρύβει. 


Ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος υπουργός, βγήκε μόνο να μας πει ότι αυτός και ο κ. Μητσοτάκης τα έχουν κάνει όλα καλά, αλλά δεν είπε κουβέντα για το πώς φτάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο.  Δεν περιμέναμε βέβαια και κάτι άλλο. Έχουν σπαταλήσει τόσους μήνες σε δημιουργική λογιστική, που πια δυστυχώς ξεπερνιέται από τη δραματική πραγματικότητα και σε εκστρατείες αυτοθαυμασμού, που οδήγησαν στα καθημερινά πλέον αρνητικά ρεκόρ και στην απόγνωση τους ανθρώπους του ΕΣΥ».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.